Vandaag 9 april was de eerste wedstrijd van dit jaar voor groep 3 bij Slikkerveer. Een half uur voor dat de wedstrijd begon kwamen de spelers binnen druppelen. En er werd omgekleed bij de speciale kleedkamers voor onze groep. Slikkerveer was met 5 man en PGS vogel met 4 man. Toen de coaches en de spelers op het veld stonden en de ouders netjes achter het hek begon het hard te hagelen. Maar de spelers trokken zich hier niks van aan en gingen gewoon door met de voorbereidingen (bespreking en warming up). Er werd op ¼ veld gespeeld met kleine goaltjes met 3 veld spelers en een keeper. Om 10:00 uur klonk het startsein. Beide ploegen speelden fanatiek en er werd veel gerend. Gelukkig was het weer opgeknapt en kwam af en toe de zon door (voor al voor de toeschouwers lekker) Na 20 minuten werd er pauze gehouden. Na de pauze werd er van kant gewisseld en kwam er een speler van Slikkerveer bij PGS Vogel mee spelen . De tweede helft was een spannende wedstrijd, beide ploegen hebben gescoord. Na het eind signaal werden er nog strafschoppen genomen en kwam er een einde aan deze sportieve ontmoeting.